Kalusteovet

Kalusteovimallistostamme löytyy kattava yli 30 värin valikoima melamiini- ja laminaattipintaisia ovia lastulevy- ja MDF-sisustoilla. Ovimallistoa pyrimme uudistamaan aina levytoimittajien tuodessa uusia värivaihtoehtoja markkinoille, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen ja ajantasalla olevan värivalikoiman. Ovien lisäksi myös kalusterungot, irtosivut, peitelevyt ja sokkelit saa mittojen mukaan samoilla väreillä, mikä mahdollistaa näyttävien kokonaisuuksien luomisen.

Ovet valmistetaan tukevasta 18mm paksuisesta levystä ja reunoissa käytämme 1mm ABS-reunanauhaa pyöristyksellä. Poraamme myös ovet ja etusarjat asiakkaiden toiveiden mukaan.

Näyttävyyttä keittiöön ja muihin tiloihin saa lasiaukollisilla kehäovilla. Kehän leveys on 70mm ja teemme niitä kaikilla PAMEL-kalusteovien väreillä. Uraan upotettavan lasin vaihtoehtoina ovat kirkas lasi, etsattu lasi, savulasi ja kirkas peili.

Tuotteillamme on Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. Valmistamillamme kalusteovilla ja kalustelevyillä on myös rakennusmateriaalien M1-päästöluokitus merkkinä tuotteiden vähäpäästöisyydestä. Lue lisää M1-luokituksesta Rakennustiedon sivuilla.

Materiaalit

LASTULEVY

Lastulevypohjaiset ovet ja levyt valmistamme kotimaisen Koskisen Oyj:n levyistä. Kotimainen lastulevy on laadukasta ja oikein pidettynä ja hoidettuna se kestää vuosikymmeneltä toiselle.

MDF

MDF-pohjaiset ovet ja levyt valmistamme saksalaisten EGGER:n ja Pfleiderer:n levyistä. MDF on tiivistä puukuitua ja ominaisuuksiltaan se on hieman kestävämpää ja painavampaa kuin lastulevy, mikä antaa tuotteelle laadukkaan ja jämäkän vaikutelman.

MELAMIINI

Melamiini on kalustelevyissä hyvin yleisesti käytetty pintamateriaali. Sen helppohoitoisuus ja kulutuksenkestävyys tekevät melamiinipintaisista tuotteista oivan valinnan kodin eri kalusteisiin.

Valikomissamme on myös muutama matta- ja korkeakiiltolakattu melamiinikuosi, joilla saa toteutettua näyttäviä nykyaikaisia kokonaisuuksia.

LAMINAATTI

Laminaatti on kovempi ja paksumpi pintamateriaali kuin melamiini. Laminaatti on hyvä valinta esimerkiksi julkitiloihin, vuokra-asuntoihin ja muihin kestävyyttä vaativiin kohteisiin.


» Tutustu eri melamiini- ja laminaattikuoseihin.// Sivustoa päivitetään, tähän osioon on tulossa pian lisää tietoa.